Home / МОДА И СТИЛ / Новата пролетно-лятна колекция на Dolce & Gabbana – вдъхновена от Италия

Новата пролетно-лятна колекция на Dolce & Gabbana – вдъхновена от Италия

Новите предложения на Dolce & Gabbana са по-цветни и по-екстравагантни от всякога.
По време на Седмицата на модата в Милано, модните дизайнери Доминико Долче и Стефано Габана представиха колекцията си за сезона пролет-лято 2013. Моделиерите са почерпили вдъхновение от слънчева Италия и предлагат на любителките на модата много свежи и пъстри рокли, бюстиета, туники, ризи и поли тип молив.
Повечето дрехи в колекцията на Dolce & Gabbana са от добре познатите материи памук, сатен и коприна, но тази година модното дуо решава да включи и дрехи от рафия и органза. Интересно предложение от страна на модната компания са съчетанията на рокли с орнаменти, многоцветни копринени ленти за глава, огромни обеци с ресни и шарени ниски сандали или обувки с платформа. По време на ревюто в Милано, Dolce & Gabbana показаха дрехи в индийски и азиатски стил, които ще бъдат актуални за следващата година.

В колекцията не липсваха рокли и костюми на райета, както и чанти с ресни или камъни. Дизайнерите не скриха, че новите им модели са превъплъщение на сицилианските кукли. Модерните дрехи за пролетта на 2013 година според Dolce & Gabbana ще бъдат тези с много ефектни детайли, бродерии и перли.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top