Home / АКТУАЛНО / С какви детски дрехи да екипираме малчуганите за зимата

С какви детски дрехи да екипираме малчуганите за зимата

     Есента може и да е в разгара си, но определено времето ни напомнят, че зимата наближава и води със себе си студове. За да сте сигурни, че не само вие, но и децата ви ще я посрещнат подготвени, е добре да им осигурите подходящо, топло и удобно облекло, за да бъдат както защитени от ниските температури, така и готови за впускане в луди игри и нови приключения. В този смисъл всеки малчуган се нуждае от пълна екипировка от комфортни, сигурни, здрави, но и стилни дрехи, тъй като децата са колкото енергични, толкова и своенравни и след 3-годишна възраст започват да проявяват своя характер, желания, а понякога и претенции към дрехите си.

Поради тази причина в следващите редове ще се опитаме да ви насочим към някои идеи и актуални предложения за детско облекло, с които децата ви ще могат да се забавляват и лудуват и едновременно с това да се предпазват от студовете. Разнообразни модели и предложения за есенно-зимни детски дрехи можете да видите на тази страница.

Блузка и суитшърт

Що се отнася до детските дрехи, почти задължително условие за тях е да бъдат цветни и изпъстрени с картинки, за да направите света на вашето дете по-интересен и вълнуващ. Както вероятно знаете, малчуганите не просто се радват на любимите си анимационни герои, а направо им се възхищават и доста често се вживяват в техните образи. В този смисъл щампите с герои от детски филмчета или закачливи надписи са класика, благодарение на която детето се въплъщава в различни роли, доставяйки си невероятно удоволствие. Все пак, когато търсите зимни дрехи за малчугани, цветовете и картинките не са по-важни от материята. За сезона са много подходящи суитшърти с качулка от вата или лека вата, които освен че топлят са изключително удобни. Ако пък си имате малка принцеса, можете да я поглезите с дебела, зимна туника, която покрива кръста и в същото време е много модерна. Има различни модели, а най-актуалните са от типа трапец и с голяма яка. Туниките се комбинират по неотразим начин с все по-модерните ватирани клинове.

Панталонки

Сред материите, подходящи за есенно-зимни детски панталони, можете да се насочите към ватата, памучните платове и полара. Тъй като децата се чувстват по-комфортно в спортни панталони, по-добре да имат такива на разположение за всеки сезон. На пазара се предлагат и доста интересни варианти от ликра – само за малки госпожици, но въпреки това най-актуални са ватираните клинове, които освен че топлят, дават повече свобода на движенията. Можете да откриете и много интересни комплекти от клин или спортен панталон, съчетани с блузка, които са добре подплатени и ви спестяват както трудностите по комбинирането на горнище с долнище, така и известна сума пари.

Якето

Относно якетата също има най-разнообразни предложения, с които ще успеете да облечете детето си стилно и в същото време ще го предпазите от ниските температури. Препоръчваме ви да търсите връхни дрехи, подплатени с полар. Доста популярни все още са шубите, макар на пазара да се предлагат и други интересни и също толкова топли вълнени палта, разкрояващи се надолу.

Преди в всичко, в търсенето на дрешки, с които да обновите гардероба на вашите малки палавници, не забравяйте да включите в сметките си освен грижата за здравето им и техните интереси, както и желанието им да се забавляват. Защото за тях света е една вълнуваща игра, в която нямат търпение да се впуснат.

 

 

 

С какви детски дрехи да екипираме малчуганите за зимата
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top