Home / НАЧАЛО / ШОК! “Гласът на България” носи 1 милион на Слави Трифонов!
ШОК! “Гласът на България” носи 1 милион на Слави Трифонов!

ШОК! “Гласът на България” носи 1 милион на Слави Трифонов!

Слави Трифонов по-богат с 1 милион покрай новия сезон на “Гласът на България”

Слави Трифонов успя да вземе правата за новия сезон на “Гласът на България”, научи Womens.bg. Водещият на “Шоуто на Слави” ще прибере 1 милион лева от шоуто, което ще видим през новата година. Кастингите вече стартираха, а зрителите нямат търпение да станат свидетели на това грандиозно шоу за пореден път в ефира на бТВ.

Слави

Слави Трифонов прибира 1 милион от „Гласът на България“

В новия сезон на “Гласът на България” ще бъдат инвестирани над 2,5 милиона лева, а продуцентът Слави Трифонов ще сложи 1 милион от тях в своя джоб. Така гологлавият телевизионер ще има повече пари за скъпи почивки с Мартина и телефони за по 130 000 лева, писа Hotarena.net.

Слави Трифонов обича да обещава на талантите от “Гласът на България”, че ще промени съдбата им, но всъщност нищо подобно не се случва. Womens.bg припомня, че победителите от първия и втория сезон не само че не могат да се похвалят с един хит, ами и тънат в неизвестност. Въпреки това, интерес към шоуто от страна на талантите има, защото така или иначе в малка България малцина имат шанс за музикална кариера.

Сега остава да видим на пролет дали поредният сезон на “Гласът на България” ще ни покаже талантливи изпълнители и най-вече – дали те ще имат равен шанс за победа.

Още пикантерии за Слави Трифонов ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

ШОК! “Гласът на България” носи 1 милион на Слави Трифонов!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top