Home / АКТУАЛНО / Твърде хубаво, за да е истина! Магическа напитка топи килограми на поразия!
Твърде хубаво, за да е истина! Магическа напитка топи килограми на поразия!

Твърде хубаво, за да е истина! Магическа напитка топи килограми на поразия!

Нова здравословна напитка топи мазнините и килограмите, без да се усетите

Твърде хубаво, за да е истина! Ето така коментираха водещите медии в света новината за пускането на нова

диета

Нова напитка обещава чудеса?!

магическа диетична напитка на пазара във Великобритания. Напитката се казва Full & Slim и се приема преди всяко хранене. Тя съдържа аминокиселината L-caratine, която разширява стомаха и създава усещане за ситост. Действа на принципа на гастрален пръстен и освен това намалява холестерола, абсорбира мазнините по-ефективно и намалява риска от диабет.

Напитката претендира да помогне на хората с наднормено тегло да губят по килограм на седмица, без да гладуват. Full & Slim съдържа аминокиселина, която превръща мазнините в енергия, както и глюкоманан. Това спомага за контролиране на кръвната захар, съобщиха създателите на диетичното чудо, писа “Дейли мейл”.

Комбинацията от съставки потиска апетита и имитира ефектите на гастрален пръстен, без да ви подлага на травмите от инвазивната хирургия. Дори жените, които не спазват диета, но приемат напитката преди всяко хранене, губят килограми неусетно.

Въпреки всички положителни отзиви за диетичната напитка, експертите са скептично настроени относно ползите от естествените храни и напитки, които претендират да ускоряват загубата на тегло. Все още е рано и да се каже дали въпросната напитка има негативни последствия за организма в дългосрочен план.

По време на изследване с група доброволци, приемали по 4 грама глюкоманан на ден за 5 седмици, те са загубили 5,1% от теглото си. Наблюдава се и спад в индекса за телесна маса и спад в холестерола с 14%.   

И все пак, преди да се доверим на която и да е чудодейна напитка, по-добре просто да променим начина си на живот. Повече движение и по-малко калорични храни вероятно ще е достатъчно!

Харесайте и Фейсбук странницата ни! 

Твърде хубаво, за да е истина! Магическа напитка топи килограми на поразия!
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top