Home / АКТУАЛНО / СКАНДАЛНО! Виж кой печели ВИП Брадър
Пламен печели ВИП Брадър?!

СКАНДАЛНО! Виж кой печели ВИП Брадър

ВИП Брадър ще излъчи неочакван победител

Тазгодишното издание на ВИП Брадър няма да бъде спечелено от ВИП, както смятаха мнозина. Въпреки че името на Станка Златева се спряга за евентуален фаворит, истината е съвсем друга. Пламен Медаров не е ВИП персона, но точно той ще спечели шоуто.

Пламен печели ВИП Брадър?!
Пламен печели ВИП Брадър?!

От една страна зрителите го харесват, защото не е звезда. Той се изявява като лидер и мери сили с родни звезди като Мишо Шамара, Лияна, Тервел Пулев. От друга страна – топли отношения свързват Пламен и шоуто. Оказа се, че той и главният редактор Радо са съученици.

Вероятно вече сте забелязали, че по-голямата част от епизодите се въртят около Пламен. Уж Йоана се влюби в него, а пък той я отряза. Певицата смяташе, че той е разделен с жена си, а истината се оказа съвсем друга. Пламен и съпругата му Фани са заедно и това показват скорошни снимки. Точно Фани настоявала той да участва в шоуто, за да рекламира електронните си цигари. Бизнесменът има нужда от реклама на бизнеса си, затова и съквартирантите пушат електронни цигари.

Част от сценария е и разговора между Фани и Пламен, когато тя му направи сцена на ревност, писа “Всеки ден”. Това помогна навремето на Здравко, явно сега и Пламен разчита на този коз. Не случайно зрителите не спират да го подкрепят – нещо, което не виждаме да правят за ВИП-овете в Къщата.

About Zlatina Galina

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *