Home / НАЧАЛО / Ексклузивно! ВИП Брадър крие истината за Лияна и Тервел
Ексклузивно! ВИП Брадър крие истината за Лияна и Тервел

Ексклузивно! ВИП Брадър крие истината за Лияна и Тервел

Тервел Пулев и Лияна са стигнали до края, ВИП Брадър крие какво се е случило

Тервел Пулев и Лияна има какво да крият. Двамата не са спрели само с масажите, закачките и опипванията в къщата на ВИП Брадър, научи ексклузивно Womens.bg.

Тервел и Лияна опасно близо

Тервел и Лияна опасно близо

Боксьорът и фолкзвездата са се отдали на нагона си в банята, където единствено няма камери. Случилото се между двамата е било изключително кратко, разкриват от кухнята на предаването. Заради риска някой да ги изненада в неподходящ момент, Тервел и Лияна са действали изключително бързо. Всичко това се е случило след купона, който им организира Големия брат. ВИП-овете се почерпиха стабилно и това отприщи страстите между тях. На сутринта спортистът и певицата са се усамотили в банята. Тези кадри обаче няма да видят бял свят никога.

Лияна има големи изисквания и договорът й я пази от пикантни кадри. Тя е забранила да бъдат излъчвани кадри с нея рано сутрин, а какво остава за нещо по-пикантно. Певицата има бизнес нюх и търгува с г*лите си кадри по-добре от всеки друг. Тя няма да позволи да подронят авторитета й, като покажат истината такива, каквато е. Това обяснява защо двамата с Тервел така охладняха и се дистанцираха. Вероятно са се разбрали да уточнят отношенията си, когато излязат от Къщата. Да не забравяме, че братът на Кубрат Пулев има прекрасно семейство, писа “Всеки ден”.

Ексклузивно! ВИП Брадър крие истината за Лияна и Тервел
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top