Home / НАЧАЛО / ВИП Брадър се изгаври жестоко с Пламен (ВИДЕО)
ВИП Брадър се изгаври жестоко с Пламен (ВИДЕО)

ВИП Брадър се изгаври жестоко с Пламен (ВИДЕО)

Пламен стана за смях, но пак остана в къщата на ВИП Брадър

Пламен Медаров оцеля за пореден път на елиминациите в шоуто ВИП Брадър. Бизнесменът стана обект на жестока шега от страна на Големия брат, но дори и това не проработи в негов минус. Сценаристите му спретнаха номер, който целеше да го закопае и покаже колко е повърхностен. Съквартирантът уж беше избран като любимец на зрителите и трябваше да отговаря на въпроси уж зададени от феновете му. В ролята на “фенове” влязоха ВИП-овете в Къщата, които се изгавриха с него.

Пламен повярва на Големия брат

Пламен повярва на Големия брат

Пламен така се оплете в отговорите си и в стремежа си да докаже, че е достоен за ВИП, че обиди Тервел Пулев и Станка. Братът на Кубрат Пулев бил известен спортист, но живеел в “обикновен” апартамент, а самият той обитавал луксозно жилище. Освен това, колите му стрували цяло състояние.

И този път коментаторите в студиото на ВИП Брадър го оприличиха с Пацо. Интересно е, че човекът, който не знае кой е Васил Иванов Кунчев, остава любимец на зрителите. Потребителите във Фейсбук му засвидетелстваха подкрепата си и му пожелаха да стигне до финал за пореден път.

Макар за мнозина да е изненадващо, че Пламен все още е в Къщата и то с най-голяма зрителска подкрепа, за други пък е съвсем в реда на нещата. “Защо хората се чудят, след като няма по-добър от него в Къщата. Тервел е безличен, Станка е агресивна. Ваня се държи като генерал, Лияна – като… фолкзвезда. Просто няма друга алтернатива”, обясняват се по форумите потребители.

А вие подкрепяте ли Пламен? Смятате ли, че този вот е реален, а не шашма на ВИП Брадър? 

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!


ВИП Брадър се изгаври жестоко с Пламен (ВИДЕО)
4.91 (98.1%) 348 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top