Home / НАЧАЛО / Чутовен скандал разтърси “Музикална академия”
Чутовен скандал разтърси “Музикална академия”

Чутовен скандал разтърси “Музикална академия”

Здравко от “Ритон” демонстрира голямо самочувствие и разгневи зрителите на “Музикална академия”

Здравко от познатия ни дует “Ритон” нарочи Прея за това, че не приема критиките му и си позволи да използва непристойни сравнения. Певецът коментирал пред колегите си от журито, че с Прея ще се видят отново само ако я вземе да му копае в градината. Скандалът се развихри с пълна сила в ефир благодарение на Рут, която заговори и за расизъм.Прея

В подкрепа на Здравко се обади Георги Христов, който за пореден път демонстрира огромно самочувствие. Той побесня, че така ги излагат в ефир и дори нападна водещите Иван и Андрей. И за да не го обвинят в пристрастност, той се обърна към Прея, която бе зад кулисите и й каза да събере целия си кураж и да излезе да пее.

Здравко коментира сурово и поведението на Рут като я нарече “арогантна” и “нахална”. Атрактивната блондинка не се притесни ни най-малко и заяви твърдата си позиция да брани Прея от журито.

Зрителите побесняха и заради изгонването на Коцето Калки. Той изпълни песента на Васил Найденов – “Синева”. Въпреки блестящата му интерпретация той получи “Не!” от Люси Дяковска. Публиката в шоуто я освирка и не прие критиките й. Зрителите също не го подкрепиха достатъчно и той се сбогува с тлъстата награда в полза на Етиен.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук! 

Чутовен скандал разтърси “Музикална академия”
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top