Home / АКТУАЛНО / 5 фризьорски техники, които всяка жена трябва да знае
5 фризьорски техники, които всяка жена трябва да знае

5 фризьорски техники, които всяка жена трябва да знае

Можеш и сама да се погрижиш за косата си, като овладееш тези шест основни техники

Винаги има какво ново да научиш за тенденциите, техниките и стайлинга. Препоръчваме ти тези основни техники, които е добре да овладееш, за да се радваш на красива коса. красива коса

Сресване

Винаги използвай кръгла четка за коса. Тя ще добави обем и блясък на косата ти. Препоръчваме ти четка с естествен косъм от свинска четина, тъй като е нежна към косата и не наранява скалпа.

Миене

Лоша идея е да миеш с шампоан косата си всеки ден. Опитай се да го правиш поне през ден и дори в този случай използвай деликатен и нежен шампоан. Честото миене изсушава косата и отнема естествените й масла, от които се храни.

Растеж

Подрязвай краищата поне веднъж на всеки шест до осем седмици, за да помогнеш на косата си да расте по-бързо. Изтънелите върхове се чупят и в крайна сметка губиш дължина.

Къдрици

Използването на маша и преса не са най-доброто нещо, което можеш да направиш за косата си. И все пак, ако толкова искаш къдрици, се увери, че използваш машата си по правилен начин. Малката маша ще оформи тесни къдрици, докато по-голямата ще оформи красиви вълни. Леко разхлаби с четка къдриците и сложи малко лак за коса за по-дълготраен ефект.

Оформяне на косата на кок

Опитай с мрежа за кок, която ще оформи сладък кок на балерина и то само в рамките на няколко минути. Просто направи конска опашка, след това използвай мрежичка и прибери косата в нея.

Красива опашка

Опитай няколко различни варианти за обикновена конска опашка, ниско долу, с добавяне на няколко вълни. Предлагаме ти друг трик, който лесно ще скрие ластика в косата. Остави кичур от косата, след като я събереш в конска опашка, и го увий около ластика. Така ще получиш красива и модерна опашка.

Ако харесваш сайта ни, присъедини се към Womens.bg във Фейсбук!

5 фризьорски техники, които всяка жена трябва да знае
3.5 (70%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top