Home / НАЧАЛО / Русата Златка заби Лияна в земята
Русата Златка заби Лияна в земята

Русата Златка заби Лияна в земята

Русата Златка се оказа изключително наблюдателна, погна Лияна 

Русата Златка, която се вихри в къщата на ВИП Брадър, се показа като изключително наблюдателна и любопитна, научи Womens.bg.

Лияна и Златка на сладки приказки

Лияна и Златка на сладки приказки

Бившата на Благой Иванов-Багата се загледа в силикона на фолкзвездата Лияна и я попита директно защо така са се сплескали имплантите й. “На теб гърдите ти са изчезнали?! Това да не е от сваляне на килограми?”, поинтересува се русата фурия. Лияна стана известна със суетата си в къщата на ВИП Брадър и един такъв въпрос тотално я закопа, коментират зрители.

Истината е, че певицата не е лягала под ножа от 9 години, но планира скоро да смени силикона си. Трябва да отбележим, че мъжете в Къщата не намериха силикона й за сплескан, напротив! Всички изплезиха езици, включително и спортисти, и политици, и бизнесмени. Как ли ще изглежда новия й бюст, ако този се води дефектен, питат се най-запалените фенове на ВИП Брадър.

В действителност, силиконовите импланти трябва да се подменят средно на 10 години, ако няма проблем преди това. Те определено не са вечни и ако не се подменят могат да доведат до втвърдяване на тъканите, инфекции, асиметрия, дори изтичане на силикона. Обикновено фолкзвездите си сменят по-често имплантите и от превантивна гледна точка, и за да си сложат по-големи, или по-малки според модата към момента.

Ако харесвате статиите ни, присъеденете се към Womens.bg във Фейсбук!

Русата Златка заби Лияна в земята
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top