Home / МАРКИ / Хермес – един нов и различен поглед върху модата и нейното развитие
Хермес  – един нов и различен поглед върху модата и нейното развитие

Хермес – един нов и различен поглед върху модата и нейното развитие

Модната френска марка ще ви зашемети с коприненото сияние на ръчно изработени шалове и аксесоари. Анализи показват, че на всеки 25 секунди една жена си купува шал на „Хермес“. С какво модната марка се отличава и характеризира. Дизайнерите на фирмената къща, изключително много държат на качествените материали и прецизната изработка на продуктите. Въпреки, че едно от най-евтините неща, които да си позволите да закупите от дизайнерската къща струва осем хиляди долара, неизброимо количество опашки се редят пред магазините им. Ръчно изработените модели привличат клиентите със своята уникалност и оригиналност. На практика вие ще носите произведение на изкуството. Това трябва да бъде оценявано по достойнство. За френската модна къща работи и Жан Пол Готие. Независимо от световната финансова криза, модната марка се справя повече от успешно в продажбата на произведените продукти.

Копринените шалове са най-характерното за „Хермес“. Те са лицето на фирмата от 1937 година, та до наши дни. Повече от 2000 модела са създадени от около 150 творци. Такъв елегантен и стилен аксесоар ще разчупи скучната монохромност на дрехите и ежедневието ви. Вие ще се чувствате подмладена и с повишено позитивно настроение. Изработката на шаловете е доста сложен и бавен процес. Цветовете се печатат по отделно, като се чака всеки един нюанс да изсъхне и тогава да се положи върху него втори. Трудният процес на изработката донякъде оправдава дизайнерите във високата цена на артикулите. От 70-те години насам шалът се е превърнал в неизменен аксесоар на дамата. Дори английската кралица носи шал на прочутата марка. Този сезон е модерно да носите шала си като забрадка. Особено ако се подвизавате по улиците с такъв на „Хермес“. Марковият френски аксесоар се слави с разноцветните си ярки щампи, геометрични форми и флорални мотиви.

Модната къща, разбира се, произвежда и редица други аксесоари и модели дрехи. Не пропускайте, обаче, шанса да проявите завиден вкус и стил с техните шалове.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top