Home / АКТУАЛНО / 7 причини, които правят пичовете без коса идеалните гаджета
7 причини, които правят пичовете без коса идеалните гаджета

7 причини, които правят пичовете без коса идеалните гаджета

Ето защо пичовете без коса са идеалните гаджета

Плешивостта не е нещо, което един мъж си пожелава, но за 50% от мъжете тя е самата реалност. На първо място, загубата на коса може да бъде трагична и депресираща, но след като веднъж човек свикне с нея, тя се превръща в част от живота му. Ето и 7 причини в полза на пичовете без коса.  вин дизел

  1. Няма да ти ползва продуктите за коса: Продуктите за коса са скъпи, нали така?! Едно гадже без коса със сигурност ще ти спести пари. Бонус за теб!
  2. В леглото е “УАУ!”: Въпреки че тази теория не е напълно доказана, много учени смятат, че мъжете с тънка коса имат повече тестостерон и сексуален нагон.
  3. Липсата на коса прави чертите на лицето му по-забележими: може би има  красиви очи, дълги мигли, приятен тен, чаровна усмивка?! Всички тези прекрасни активи изпъкват заради плешивостта му.
  4. Техният шанс за рак на простата е по-нисък: Изследвания установиха, че момчетата, които оплешивяват по-рано, са с 45% по-малък риск от рак на простата, отколкото тези, които се радват на гъста коса. Ако това не е голям плюс в тяхна полза, не знаем какво друго ще ги зарадва повече…
  5. Те са добри в спорта: Всички най-велики спортисти са плешиви: тенис шампионът Андре Агаси, Кевин Юкилис от Бостън Ред Сокс, баскетболните легенди Майкъл Джордан и Карим Абдул-Джабар.
  6. Не ти се пречка пред огледалото: Плешивите мъже няма да те притесняват пред огледалото, докато си оправят 30 минути прическата. Освен това, той никога няма да ти досажда с въпроси от рода на: “Как е косата ми?”
  7. Много добре изглежда с шапка: Никой не може да се мери с него в това отношение.

Посетете и Фейсбук страницата ни!

7 причини, които правят пичовете без коса идеалните гаджета
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top