Home / НАЧАЛО / Черната Златка забрани епизод на “Горещо”, но го излъчиха!
Черната Златка забрани епизод на “Горещо”, но го излъчиха!

Черната Златка забрани епизод на “Горещо”, но го излъчиха!

Черната Златка обяви война на Венета Райкова

Черната Златка е възмутена от арогантността и нахалството на Венета Райкова по време на заснемането на епизода с нейно участие. Моделката се отзовала на поканата, смятайки, че ще говорят за престоя й в къщата на Биг Брадър Ол Старс. Вместо това водещата на “Горещо” не спряла да й задава въпроси за личния живот, за Миро, жена му и детето му – все болезнени теми и за двете страни. Отгоре на всичко тв блондинката я подхванала и за фондацията й, но с пренебрежение и ирония.

Черната Златка

Черната е бясна!

Черната Златка разкри, че е изказала категоричното си несъгласие участието й да бъде излъчено. Венета Райкова все пак излъчи епизода, но в доста орязан вид. За зрителите стана ясно, че много кадри липсват, много въпроси ги няма и не намериха нищо странно в поведението на водещата.

“Къде са въпросите за фондацията на Златка Димитрова? Къде е истината за катастрофата с Боби? Защо всичко това не достигна до зрителите? И да, ние не видяхме цялата истина! Но защо?”, пише възмутена зрителка.

Womens.bg ще подчертае факта, че Венета Райкова рядко се примирява с подобни орязани версии. Неведнъж нейни участници са вдигали пушилка до небесата, но без резултат. Кой поддържа Черната Златка толкова, че да нареди на продуцентите на “Горещо” да премахнат “наглите” въпроси, за да не покажат реалността?!

Още скандали в Нова Тв ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!Черната Златка забрани епизод на “Горещо”, но го излъчиха!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • toxic_air@abv.bg казва:

    Мн си е готина Злати 🙂 мое да не е най-умната и всичко ,но пък си е човек 🙂 (y)

  • Scroll To Top