Home / НАЧАЛО / Държавата на Златките победи: Зрителите са в шок!

Държавата на Златките победи: Зрителите са в шок!

Златка Димитрова е големият победил в Биг Брадър Ол Старс

Държавата на Златките победи и в шоуто Биг Брадър Ол Старс. Двете плеймейтки Златка Райкова и Златка Димитрова стигнаха до големия финал, а Черната Златка дори се оказа победител.

Златка
Златка спечели Биг Брадър!

Настроенията след победата на Златка показаха, че голяма част от зрителите изобщо не са съгласни, тъй като Лео заслужава много повече новата кола. Докато готвачът-музикант каза едва накрая, че ще даде част от хонорара си за болното момче, Златка хвърли тениската му в мига, в който разбра, че е победител. Ники Кънчев на два пъти я попита какво ще направи с наградата, а тя не  обели дума за болното момче. Реакцията й предизвика вълна от възмущение във Фейсбук и съмнения дали някой лев от колата изобщо ще стигне до Боби.

Кристина Патрашкова си изигра добре ролята на защитник на Златка. Въпреки че самата тя нарече България – държавата на Златките, сега се отрече от нея заради промяната. Дали наистина има промяна в Златка или самата тя вече трудно си намира ангажименти за голи фотосесии, ние не знаем. Факт е, че тя спечели благодарение на едно болно момче и вместо да целуне тениската, която й осигури победата, тя я хвърли с рев и сополи.   

А вие съгласни ли сте с победата на Златка?

Посетете и Фейсбук страницата ни!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *