Home / МИСТИКА И ОЩЕ НЕЩО / Цветови тест за енергийния ви потенциал
Цветови тест за енергийния ви потенциал

Цветови тест за енергийния ви потенциал

ВИОЛЕТОВО

Този тест ще ви даде точна представа за това в коя област имате силна енергия, къде усещате нейната липса, как да ползвате силата на енергиите във вас и как да се предпазвате от лошите енергии.

Според създателите на теста, той е до 95% точен.

7 чакри отговарят на 7 цвята

chakras1

Седемте основни чакри са свързани с конкретни области на съзнанието. Те също имат своя характерна функция и характеристика. Всяка чакра е свързана с един орган и един от седемте цвята на цветовия спектър. Ето кои са тези цветове –

ЧЕРВЕН,    ОРАНЖЕВ,    ЖЪЛТ,    ЗЕЛЕН,    НЕБЕСНО    СИН,    ТЪМНО СИН,    ВИОЛЕТОВ

Разгледайте ги внимателно и продължително!

3d colorful background

Сега затворете очи, отпуснете се и си представете, че сте сгушена уютно, в малко сапунена мехурче. Запълнете го с цветната енергия на първия цвят, който ви хрумне.  Този цвят е вашата водеща енергия.

soap_bubble_home_page

ВИОЛЕТОВО

woman in violet2

Виолетовият цвят съответства на енергията на всички 7 чакри. Тази чакра свързва хората с фините енергии на космоса. Интуиция, прозрение, разбиране на същността на нещата – за всичко това отговоря лилавата енергия. Виолетовото ни обезпечава възможността да се учим от чувствота за пространство и енергийно поле на Земята, както и на другите хора. Мъдрост,  интелект, духовност и широко възприятие за вселената. Виолетовата чакра свързва физическото тяло с космическата енергийна система и е електромагнитен център, който осигурява енергия за по-ниските чакри. Тя  е отправната точка и за изразяване енергиите на останалите чакри. Тази чакра е отговорна за комуникацията с върховното съзнание, с възможността за приемане на Божествените и космически послания, тя е връзката с универсалната вселенска любов.

Цветови тест за енергийния ви потенциал
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top