Home / ДИЕТИ / Да остлабнем бързо с шоколадова диета

Да остлабнем бързо с шоколадова диета

Ето, че отслабването може да не е толкова трудно. Според експерти диетолози, можем да се отървем от излишните килограми и с шоколад!
За една седмица можем да се сбогуваме с шест килограма, ако спазваме този режим. Препоръчително е тази шоколадова диета да не се прави за повече от седмица и да се спазва само от млади и напълно здрави хора.
Дневното ви меню по време на шоколадовото изпитание трябва да съдържа много течности и 100 грама шоколад. Имайте предвид, че в 100 грама натурален шоколад има около 515 калории, в същото количество обикновен млечен шоколад се съдържат 550 калории, а в белия шоколад има 522 калории.

Можете да разпределите количеството шоколад за две, три или повече хранения, но трябва да ядете само това. Можете да си позволите кафе с мляко, неподсладен зелен чай и вода в неограничено количество.
Най-голямото предимство на тази шоколадова диета, освен, че е вкусна, е бързият резултат. Освен това, какаото в шоколада е богат източник на витамини, актиоксиданти и флавоноиди. Антиоксидантите се грижат за засилване на имунната система и забавят стареенето на организма, а флавоноидите имат противовъзпалително действие.
Недостатъците на диетата са, че тя не може да се изпълнява от всеки и не гарантира запазване на килограмите след приключването й.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top