Home / НАЧАЛО / Шок! Виж какво призна Емануела
Шок! Виж какво призна Емануела

Шок! Виж какво призна Емануела

Емануела последва примера на Анджелина Джоли

Емануела шокира зрителите на Нова телевизия с признанието си, че е последвала примера на Анджелина Джоли и е премахнала и двете си гърди. Причината за крайната мярка е по-голямата сигурност, която й дава силикона. Освен това фолкзвездата се оперира три пъти, защото имаше проблем с поставянето. За най-сигурно си отряза и двете гърди. Така е сигурна, че няма да има проблем със силикона, както и други здравословни проблеми като рак на гърдата.

Емануела заложи на сигурното

Емануела заложи на сигурното

Емануела е убедена, че няма да се лиши от силикона, дори да не се занимава с музика. За нея имплантите са неразделна част от тялото й и затова смело е взела решението да отреже истинските си гърди. Относно раждането на още едно дете, певицата сподели, че няма граница кога да стане това. За нея е важно да открие точния баща – с добри гени, приличен външен вид и харизма.

Нека припомним, че холивудската красавица Анджелина Джоли взе трудното решение да премахне и двете си гърди, след като лекарите й съобщиха, че попада в рисковата група за развитие на рак на гърдата. След кончината на майка й от рак на яйчниците, актрисата силно се страхува за многото си деца. Операцията по отстраняване на гърдите й е с цел превенция, макар да е напълно здрава. Медиците установиха наличието на гена BRCA1. Този ген повишава риска от рак на яйчниците до 50% и рак на гърдите до 87%. Сега вероятността Джоли да се разболее от рак на гърдата е под 5%.

Шок! Виж какво призна Емануела
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Мур не се притеснява да се показва без грим пред папараците. Обикновено актрисата е “въоръжена” […]

  • […] потребители в мрежата това се дължи на факта, че певицата има комплекси от ученическите си години. Тогава тя е […]

  • Scroll To Top