Home / АКТУАЛНО / Най-накрая! Ето защо са освободили мистериозно Боевски?!
Най-накрая! Ето защо са освободили мистериозно Боевски?!

Най-накрая! Ето защо са освободили мистериозно Боевски?!

Гълъбин Боевски не коментира освобождаването си от затвора в Бразилия

Гълъбин Боевски бе освободен изненадващо от затвора в Бразилия. Прибирането му в България породи най-различни слухове, а самият той отказа да разкрие мистерията.

Боевски не пожела да коментира истината!

Боевски не пожела да коментира истината!

Според европейския кореспондент на вестник „Естадо де Сао Пауло“ – Жамил Шаде щангистът е освободен един вид като награда за сътрудничество с полицейските или правораздавателните органи. Той е съобщил имената на съучастниците си, които са замесени в трафика. Това е нормална практика в Бразилия, но в тези случаи властите не дават информация.

Жамил Шаде смята, че Гълъбин Боевски е неудобен за бразилските власти и затова е бил експулсиран. Експулсацията се прилага за хора, които застрашават националните интереси на страната. В случая родният спортист е замесен в незаконна дейност на територията на Бразилия и е нормално да бъде екстрадиран.

Това обяснява защо Боевски не пожела да коментира освобождаването си. Дълго време той и семейството му отричаха да е замесен в трафик на незаконни вещества, писа “Всеки ден”. Ако сега той разкрие истинските причини за излизането си от пандиза, това ще означава само едно – Гълъбин е излъгал цяла България

Най-накрая! Ето защо са освободили мистериозно Боевски?!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top