Home / НАЧАЛО / РЕЗИЛ! Мишо Шамара взриви кошера на Пламен
РЕЗИЛ! Мишо Шамара взриви кошера на Пламен

РЕЗИЛ! Мишо Шамара взриви кошера на Пламен

Мишо Шамара направи опит за преврат, насочен срещу кралицата-майка Пламен

Мишо Шамара изригна с цялата си сила в шоуто ВИП Брадър. Рапърът насочи гнева си към Пламен, който играе ролята на кралица на кошера. Причина за конфликта стана масовото жужене, в което Мишо отказа да участва

Мишо Шамара полудя в Къщата

Мишо Шамара полудя в Къщата

Шамара взе на мушка и Мариан за това, че симпатизира на Пламен и му върви по свирката. Той категорично отказа да се прави на клоун, което доведе до напрежение в Къщата. Отношенията между съквартирантите се обтегнаха до краен предел. Мишо Шамара не спря да се заяжда и с Пламен, и с Мариан, наричайки ги с грозни епитети. Пред приятелките си Златка Димитрова и Ваня Червенкова той се жална от селянията в Къщата и отказа да се подчинява на “глупаци”.

“Ходете да се дупите на господаря си!”, избухна Мишо и с това си спечели още една дузина врагове. Да не говорим за зрителите, които се настроиха срещу него. Е, появиха се и негови защитници, които нападнаха Пламен за това, че е “лигав” и “подмазвач”.

“Мишо незабавно да се изнася от Къщата! Той е идеален за контрапротести. Никой няма желание да му слуша псувните и ругатните. Тези изблици на гняв и злоба да си ги остави за у тях. Поведението му олицетворява деградиралото общество на България – мутренско, агресивно, абсурдно. Той сам си призна, че иска да стане богат, защото с музика не се забогатява в България. Сега се ориентирал към политиката, а там “гъзолизниченето” е нормална практика”, писа възмутена потребителка във Фейсбук.

Трябва ли Мишо Шамара да напусне Къщата? Как мислите?

РЕЗИЛ! Мишо Шамара взриви кошера на Пламен
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Златка не крие, че е много доволна от новата си любов и се надява да излезе нещо сериозно. Явно си пада по […]

  • Scroll To Top