Home / ДИЕТИ / Китайска храна като метод за отслабване

Китайска храна като метод за отслабване

Все по-нетрадиционните кухни биват предпочитани пред традиционно българското. Донякъде този факт е тъжен. От друга страна, когато става дума за китайска храна, може да ви зарадваме. Китайската храна е един от новите методи за отслабване.
Защо има ефект. Истината е, че китайската храна се доближава до диета, която е разработена през периода 1958-1962.
Този тип диета се нарича диета клиника „Майо. Какво се препоръчва да се хапва и какво не?
Според тази диета може да консумирате предимно яйца. Наред с това, но в малки количества е позволена риба, месо, салата и плодове. Ето тук може би е разковничето-вашият избор от вкусотиите при китайците. Въпреки, че китайската храна е известна с приготвянето на всяко ядене от ориз, избягвайте го! А всички останали продукти като мазнини, въглехидрати, мляко, които не изброихме, забравете още сега!
Или сещате ли се на коя друга диета прилича тази? Подобна е на диетата на Дюкан. Тя залага на приема на белтъчини.
Може би този тип диета е много лесна, защото просто отивате в магазина за китайско и само си избирате. Там има всички нужни неща, които ви трябват. За вас остава следенето на дневните калории. Нека те не надвишават 1000 за период от две седмици.
Съветът на лекарите: при хранене с яйца и месо може да повишите холестерина. Внимавайте, ако имате сърдечно-съдови заболявания! Приемът на толкова много белтъчни може да доведе до увреждане на бъбреците.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top