Home / ЗДРАВЕ / Кремове против бръчки

Кремове против бръчки

Кремовете против бръчки са широкоразпространени днес. Можем да ги намерим във всяка аптека или козметичен магазин. Предварително трябва да се знае, че една ниско класна козметика не би помогнала в упоритата борба с бръчките. Но когато сме млади не обръщаме внимание на това. Като надхвърлим тридесетте започваме да се замисляме в коя посока и към кой крем да се насочим. Първата важна стъпка е консултацията с дерматолог. Той на-точно може да прецени от какво се нуждае кожата.
Смятате, че съвета на приятелката или козметичката ви е достатъчен! Тогава обърнете внимание на няколко важни подробности в избора на козметика против бръчки.
Истинските кремове против бръчки трябва да съдържат така популярния Коензим Q 10. Той е антиоксидант и спомага за заличаване на бръчиците в дълбочина. Изключително важен е за възстановяването на кожата.

Витамините Е и С са задължителна съставка. Те регенерират клетките, придават жизненост и еластичност на кожата. Крем с тяхното съдържание е решение за вашия проблем.
Искате успешно да се преборите с годините? Екстрактът от зелен чай ще ви помогне. Той е в сърцевината на добрите кремове против бръчки. Може да се нарече „чудодеен“, защото осигурява необходимата влажност на кожата и я подмладява.
Фито-естрогените, които са на принципа на женските хормони придават гладкост и мекота на лицето. Те се борят с неприятните бръчици и озаряват кожата.
Има още много съставки, който спомагат за съживяването и подмладяването ни, но тези са най-популярните. Може да ги срещнете в кремевете на L´Oréal Paris, Clinique, Vichy и други. Търсете измежду тях такива, които: регенерират и ревитализират кожата; кремове против бръчки за всички видове кожа; регенериращи и тонизиращи кремове за зряла кожа; регенериращ стягащ крем и т.н.
Грижете се за здравия вид на кожата, използвайки правилните кремове против бръчки!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top