Home / МАРКИ / „Луи Вюитон“ – кожена фиеста за почитателите
„Луи Вюитон“ – кожена фиеста за почитателите

„Луи Вюитон“ – кожена фиеста за почитателите

Френската модна марка „Луи Вюитон“ няма равна на себе си ако говорим за изработката на кожени модели и аксесоари. Нищо не е в състояние да разклати стабилността и просперитета на дизайнерската къща. Световните финансови проблеми и кризи не са в състояние да се приближат до модният гигант. Модната къща се слави с разнообразие от стилни дизайнерски решения. Наскоро „Луи Вюитон“ започна разработването на нова колекция продукти. Отличителната черта на стоките е, че та са изцяло предназначени за по-заможните почитатели на дизайнерската марка. Марковите дрехи и аксесоарите, отнасящи се за градските любители остават по-назад. Миналата година модният гигант предприе нестандартни за него мерки. Марката се осланя на телевизионна реклама, която трае 90 секунди. Лансирането на кампанията се излъчва в Франция, Испания, Япония и Индия.

Френската модна къща ще стане любима дестинация на всички, които обичат елегантността и показността. Дизайнерската марка е силно специализирана в изработката на кожени дрехи и аксесоари. Не липсват слънчеви очила, часовници и обувки. Фирмата продава стоките си на едни от най-високите цени. Това съответно им донася среден доход от 2.7 милиона долара годишно.

„Луи Вюитон“ се популяризира и с производството на най-качествените и интересни модели куфари. Символ на качество и стил, те съвместяват в едно характерното за тях звучене и последните „писъци“ на модата. В днешно време няма жена, която да не мечтае да притежава артикул с логото на марката. Започвайки с няколко малки магазинчета за пътнически аксесоари и пособия, известният дизайнер се издига до нивото на един от най-уважаваните, скъпо продаваните и елегантни производители на пътнически стоки. Логото на марката е вече добре познато по целият свят. То е неоспорим признак за качеството на продукта, който сте купили. Всяка стока на марката е произведена с уникална прецизност. Всеки артикул си има собствен сериен номер и се отличава със здравина и качество на шева. Работи се само с естествена кожа и други материали. Доверете се на модната къща и пазарувайте качествени и красиви продукти.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top