Home / АКТУАЛНО / Мода в прическите за есен 2012

Мода в прическите за есен 2012

Модните прически за есента варират в двете крайности – класически и много екстравагантни. Актуалните нюанси на косите са естествени. Огненото червено и гарвановото черно са изместени от по-топли цветове с червеникави и по-тъмно руси отенъци.
Много модерни за цялата 2012 година са шоколадовите цветове и по-тъмните кичури. Бретоните са почти задължителни за есента, без значение дали са прави или асиметрични. Те създават рамка на лицето и акцентират върху очите.
Ако пък не обичате бретони и имате дълга коса, носете я на гладко прилепнала конска опашка. Това също е една от класическите прически, които ще бъдат много модерни тази есен. Можете да украсите косата си с различни фибички, шноли или диадеми. На мода остават и косите на вълни с различна големина, които лесно можете да постигнете с приставките на пресата си или с ролки.
Ако обмисляте да смените цвета на косата си, сега е моментът да експериментирате и да сложите няколко различни цвята! Есента на 2012 предлага широка палитра от цветове. Експериментирайте и с дължината – никога не е късно да се разделите с дългата си коса и да се порадвате на късите прически.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top