Home / АКТУАЛНО / Няколко модни тенденции, които не са по вкуса на всеки мъж

Няколко модни тенденции, които не са по вкуса на всеки мъж

Всяка от нас прибягва до различни хитрости, за да привлече мъжкото внимание. Но защо понякога не постигаме желания резултат? Ето някои модни тенденции, които не се нравят на мъжете и трябва да избягваме когато отиваме на среща.

1. Прическа тип „ току що ставам от леглото“.
Такава прическа създава небрежен вид и понякога се нуждаем от време, за да постигнем този ефект. Според мъжете обаче, това не е привлекателно и не трябва да си позволяваме да излизаме на среща с такава коса.

2. Силен грим и изкуствени мигли.
Тъмният вечерен грим, опушените очи и изкуствените мигли също не са по вкуса на мъжете. Всяка добре гримирана жена може да се хареса на мъжката част от населението, но не и когато е прекалила с грима. Използвайте по-неутрални и естествени нюанси, за да подчертаете красотата си и не залагайте на силните искрящи цветове в грима.

Важно е и да не отивате много далеч при избора на изкуствени мигли. Твърде дългите мигли дразнят мъжете и изглеждат доста неестествено.

3. Другото нещо, което притеснява мъжете и не се вписва в идеала им за женска красота са дебелите вежди. Мъжете харесват жени с по-тънки и добре оформени вежди, които не правят впечатление от километри.

4. Странно, но факт – мъжете не харесват жени с червено червило! Според някои мъже, червеното червило напомня много за майките или бабите им, което се явява сериозен проблем при първата целувка. Разбира се, има и мъже, които намират червеното червило за много съблазнително и харесват жените с алени устни.
Едно е сигурно- всички мъже не харесват жени с мазни балсами за устни или гланцове с брокат. Ако не обичате ярки червила, може просто да използвате безцветен балсам, за да омекотите устните си и да им придадете лек блясък.

5. Мъжете не харесват късите прически. Въпреки, че тази година са на мода, късите прически също се разминават с мъжкия идеал за жена. Силния пол си пада предимно по дълги, руси и прави коси.

6. Мъжете не харесват жени с изкуствен, много цветен, много дълъг или много къс маникюр. Не изпадайте в крайности както при нанасянето на грима и поддържането на маникюра, така и при обличането си. Екстравагантния стил със сигурност привлича вниманието, но не и в правилната посока.

За да привличате мъжете се умихвайте често, грижете се за здравето си и подчертавайте естествената си красота.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top