Home / НАЧАЛО / ШОК! Виж кой лансира Русата Златка в Биг Брадър
ШОК! Виж кой лансира Русата Златка в Биг Брадър

ШОК! Виж кой лансира Русата Златка в Биг Брадър

Русата Златка има вземане-даване с Бойко Борисов?!

Русата Златка ще грабне победата на финала на Биг Брадър Ол Старс тази вечер благодарение на Бойко Борисов, твърди таблоидът “Всеки ден”. Моделката и експремиерът имали вземане-даване, макар и срещите им да били редки. Двамата се срещали тайно, като именно Борисов я освободил от Камен Балбузанов-Куката. Пак той звънял на продуцентите на Биг Брадър да ги уговаря да я вземат в шоуто. Нещо повече – лидерът на ГЕРБ й осигурил и победата.

русата златка

Русата Златка

 Продуцентът Нико Тупарев е в близки отношение с Бойко Борисов. В това няма съмнение, тъй като именно той се е заемал винаги с предизборните му кампании. Какво е някакво си участие, че и победа на Русата Златка в сравнение с услугите, които си правят двамата?!

Вече стана ясно, че официалната половинка на блондинката е ММВ боецът Георги Валентинов. Той се появил в живота й, след като се отървала от Куката. След излизането си от Биг Брадър Златка Райкова едва ли ще поднови срещите си с Борисов. Моделката се размечта за близнаци в шоуто и се чувства готова да създаде семейство.

Още скандали за Русата Златка ТУК!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

ШОК! Виж кой лансира Русата Златка в Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top