Home / АКТУАЛНО / Тибетски упражнения за отслабване и подмладяване
Тибетски упражнения за отслабване и подмладяване

Тибетски упражнения за отслабване и подмладяване

Влезте във форма с тези уникални тибетски упражнения

Древните тибетски упражнения за здраве и младост синхронизират въртенето на седемте чакри в човешкия организъм. В резултат на това много от проблемите свързани с физическото изхабяване и процесите на остаряване отпадат постепенно. При редовно изпълняване на тези тибетски упражнения се постига прилив на енергия, засилване на паметта и зрението, отслабване и оформяне на фигурата и забавяне на процесите на стареене. Трябва да знаете, че тези упражнения задължително трябва да се изпълняват заедно, тъй като тяхната сила е именно в синхронното им практикуване. Най-добър ефект се постига при повторение на всеки един от ритуалите по 21 пъти. В началото не е необходимо да насилвате тялото си да направи пълния курс на древните тибетски упражнения. Желателно е да започнете с по три повторения на всяко упражнение, като важно е да изпълните всяко от тях. Желателно е тези тибетски упражнения да се правят всеки ден по едно и също време. Допустимо е да пропуснете само един ден от седмицата. При редовна употреби и достигане на пълния брой от тибетските упражнения ще забележите положителния резултат.

Ето и петте тибетски упражнения, които ще ви помогнат да синхронизирате енергията на тялото и да разрешите много здравословни проблеми: 1. Този ритуал се състои във въртене около собствената си ос по посока от ляво на дясно. Ръцете са разперени настрани с дланите обърнати към пода. При първото изпълнение може да направите само три завъртания и постепенно увеличите броя им до 21 пъти. 2. Легнете на пода, като поставите ръцете си плътно до тялото. Брадичката изнесете към гърдите, а краката вдигнете максимално нагоре и при възможност ги изнесете назад над главата. Задръжте така за няколко

tibetki uprajnenia

Тибетски упражнения за хубава фигура

секунди и върнете в изходна позиция. 3. Застанете в изходна позиция като коленичите на пода и поставете ръцете на бедрата си. Допрете брадичка към гърдите и изнесете главата максимално назад, като едновременно с това извиете и гръбнака. 4. Седнете на пода с разтворени на ширината на раменете крака, а ръцете са поставени на пода до таза. Извийте тялото назад, свийте краката в коленете и издигнете нагоре тялото. След няколко секунди върнете в изходна позиция. 5. Легнете на пода с ръце изпънати напред и леко раздалечени крака. Изправете тялото, като се подпирате на длани и ходила. Гръбнака ви трябва да заеме формата на обърнато „V”.

Във видеото под статията е показано точното и последователно изпълнение на тези тибетски упражнения за здраве и младост.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6Ikg8AkrL1s&w=420&h=315]

Тибетски упражнения за отслабване и подмладяване
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top