Home / НАЧАЛО / Тъжно! Преслава призна за здравословните си проблеми
Тъжно! Преслава призна за здравословните си проблеми

Тъжно! Преслава призна за здравословните си проблеми

Преслава призна за здравословните си проблеми, закова кантара на 44 килограма

Преслава дължи рязкото си отслабване на здравословни проблеми, научи Womens.bg. Певицата призна за 1797503_414133375387347_202346337_nкомплексите си преди години, когато тежала 60 килограма, и за начина, по който се чувствала заради пухкавия си вид. 

Високата 164 сантиметра фолкзвезда не скри, че се е чувствала нещастна, недоволна и дебела и това я подтикнало да започне ужасяващи и мъчителни диети. Така в един момент не хапвала нищо с дни и стигнала до теглото от 40 килограма. Възприемала храната като нещо неприятно и гнусно и с мъка слагала нещо в уста. 

Твърде вероятно е Преслава  да страда от анорексия и тя да е причината за потресаващия й вид последно време. Въпреки че вече тежи 44 килограма, все още изглежда болнаво слаба, писа “Всеки ден”.  

Годеникът на певицата Жоро Бирмата също е на мнение, че трябва да се храни повече и всячески я убеждавал, че трябва да напълнее. Той също помогнал за решението на Преслава да обърне повече внимание на здравето си и да спре с мъчителните и абсурдни диети, така характерни за колежките й от лекия жанр. 

Певицата, обаче, не смята да напълнява повече от 44 килограма, защото ги намира за нормални при ръст от 164 сантиметра. Въпреки неодобрението на феновете й надали ще я видим скоро по-пухкава. 

Още клюки за фолкзвездите ТУК!

Тъжно! Преслава призна за здравословните си проблеми
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top