Home / АКТУАЛНО / ШОК! Виж какво учат децата ни в училище!
ШОК! Виж какво учат децата ни в училище!

ШОК! Виж какво учат децата ни в училище!

Пазарът бълва наръчник след наръчник за секс, предназначени за деца. В училище само затвърждават познанията им в областта.

Родителите са в пълен потрес от информацията, която децата им получават в училище и книжарниците. След като гръмна скандалът с „Азбука за теб и мен” – четиво, одобрено от просветното министерство, сега на ход е „Досиетата: Секс“. Интересното четиво е дело на сръбкинята Ясминка Петрович и струва 1,95 лв. Книжката е

Кънчо все още има фенове!

Кънчо все още има фенове!

предназначена за любопитните хлапета и обяснява надълго и нашироко как децата да станат едва ли не добри любовници. В четивото не е премълчано нищо, за да “насърчи, забавлява и образова” младежите.

Нека се върнем все пак на „Азбука за теб и мен”, с което се червят преподавателите от 5 до 8 клас. Родители са потресени от обясненията как например се прави свирка. Много от потребителите в нета са на мнение, че на такава възраст не е уместно да се правят ролеви игри, при които децата влизат в ролята на гейове, лесбийки, транссексуални и проститутки. Някои отидоха и по-далеч, наричайки учебника “детско порно”.

Интерес буди темата “Моята личност”, която разказва за дърводелец, искаш да спи с момиче, за да оправи лодката й. Момичето няма проблем да прави секс, защото иска да отиде с лодката до своя годеник. Въпреки “саможертвата”, годеникът не се поколебава да зареже невярната си годеница, когато разбира за изневярата.
Някои от вас навярно помнят и Пенисът Кънчо, който се превърна в истинска звезда. Той се появи на брошура, разпространявана в детски градини и училища. Какво ли следва сега?

ШОК! Виж какво учат децата ни в училище!
4.71 (94.29%) 7 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top