Home / НАЧАЛО / Виж снимката, която разруши брака на Коцето и Надя
Виж снимката, която разруши брака на Коцето и Надя

Виж снимката, която разруши брака на Коцето и Надя

Константин не пропусна и миската Назифе Сали

Константин се слави с богата колекция от родни красавици, които са минали през леглото му. Ето че този списък не спира да расте, въпреки че певецът отдавна е семеен. За изневерите му се говори от дълго време, но Надя намираше сили да му прости до този момент. Закачката с миската Назифе Сали обаче може да му струва скъпо, защото по всичко изглежда, че този път Надя е решила да сложи край на брака им.

Сн.: HotArena.net

Сн.: HotArena.net

Въпросната Назифе е Мис Североизточна България и се изявява като модел на Red models. Двамата се запознали в дискотека в Търговище, където станала заварката. Разменили си телефони, а Коцето стигнал и по-далеч като я поканил в хотелската си стая. Назифе, разбира се, приела с ентусиазъм поканата и не пропуснала шанса да види певецът отблизо в интимна обстановка, писа Hotarena.net.

От снимката се вижда, че двамата добре са се забавлявали и то в компанията на брадъра Панайот. Пацо не пропуска купон със своя идол Константин, който не спира да го лансира. Явно футболистът от Гълъбово няма проблем да го прикрива пред Надя и да си мълчи за набезите му.

Womens.bg ще припомни, че Коцето и Надя сключиха брак само преди 3 години, но през цялото това време певецът не спря да дава поводи за клюки с други жени. Райна затвърди съмненията, че той просто не може да бъде верен. Певицата сподели, че дори Русата Златка е имала вземане-даване с него и то по време на връзката им. Фолкзвездата намери сили да си тръгне, но дали Надя ще го направи, не се знае.

Още клюки от поп-фолка ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Виж снимката, която разруши брака на Коцето и Надя
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top