Home / ИНТИМНО / 10 стъпки към перфектното фелацио
10 стъпки към перфектното фелацио

10 стъпки към перфектното фелацио

Перфектното фелацио, мислиш си, че знаеш всички трикове за работата с… джойстика?! Помисли отново! Ето как да използваш езика, устните и дори зъбите си, за да отведеш твоето другарче до финалната права.

felacio1

1. Гледай го в очите

Вярваш или не, мъжът се чувства малко самотен  по време на фелацио. Ето защо е добре да поддържаш зрителен контакт. Така му показваш, че си самоуверена и секси. Добави малко дяволски блясък в очите и ще го накараш да се почувства като цар.

2. Използвай ръцете си!

Нека си го кажем направо – устата ти не може да покрие цялата дължина на пениса, не и през цялото време. Затова използвай ръцете си за максимална възбуда. Оформи буквата О с ръката си и постави устните си на специалното място. След това движи ръката и главата си в тандем. Това ще създаде илюзия, че си го погълнала целия.

3. Засмукване

Винаги съм се питала защо наричат фелациото свирка, след като става въпрос за точно обратното – смучене? Както и да е, ако задобрееш в засмукването, другарчето ти ще бъде на седмото небе. Засмукването е ключов елемент от оралния секс. Имай предвид, че езикът ти трябва да е изключително активен в мероприятието. Не се притеснявай да експериментираш и да пробваш нови движения.

felacio4

4. Подготви района, така че да е вкусен

Има много причини да не искаш орален секс. Възможно е растителността над пениса му да не ти харесва. Просто  подготви района, така че да изглежда… вкусно. Помоли го да се обръсне, да вземе душ и да се парфюмира.

5. Използвай долната част на езика си

Шансовете да му доставиш свръх наслада се увеличават, ако използваш тежката артилерия. Вкарай долната част на езика си в действие. Неговата мека, копринена текстура ще гали нежно още по-чувствителната зона под главата на пениса.

felacio8

6. Представи се, че ближеш сладолед…

Знаеш ли колко ще му хареса това?!  Представи си, че ближеш вкусен ванилов сладолед и се облизваш от наслада. Направи езика си възможно най-плосък и го движи бавно по пениса му от основата до върха.

7. Темпо, темпо, темпо

Вместо да се клатиш нагоре, надолу с постоянна скорост, започни с пет бавни движения, след това едно бързо, след това три бавни и две бързи и така нататък.

8. Затопли устните си

За да събудиш нервните му окончания, загрей устните си с нещо топло. Ще го побият тръпки на блаженство.

9. Зъбите и пенисът

Зъбите и пенисът трябва да бъдат в синхрон. Оближи предните си зъби, наклони глава настрани и съвсем лекичко мини по дължината на пениса. Има вероятност да го одраскаш, затова бъди внимателна.

10. Захапи!

Съвсем леко захапвайте кожата на пениса, така че да не предизвикате болка. Тази заигравка ще му хареса.

felacio10

10 стъпки към перфектното фелацио
5 (100%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top