Home / ДИЕТИ / Диета за отслабване

Диета за отслабване

Нека вашата диета за отслабване не се състои от лишения, а бъде спазване на съвети, които да причислите към хранителните си навици. Направите ли това, независимо какви храни обичате да похапвате, ще се храните пълноценно и едновременно с това ще успеете да намерите своята диета за отслабване.
Теглото се увеличава в резултат на нарушена обмяна на веществата. В такъв случай, подействайте точно на обмяната!
Съветите са от нас, изборът остава ваш!
Първо и основно правило- започнете да приемате повече вода. При това гледайте тази вода да е изворна. Тя е безценна. Само и единствено тя, не всички онези газирани напитики и натурални сокове, имат способността да измият вътрешно тялото ни. Изворната вода ни пречистват от вредните, отровни вещества, попаднали там. Количеството е 4 литра вода– предостатъчна за целия организъм. Друг вариант е да добавяте и лимон към водата си. Така поне ще я разнообразявате на вкус.
За да подпомогнете дейността на водата и да започнете диетата за отслабване, се откажете най-сетне да закусвате или обядвате с чипс и всякакви такива видове храни.
Не гладувайте! Този погрешен навик трябва да си го избиете от ума. Хапвайте по малко. А след 16ч., а ако е възможно още във втората половина на деня, не яжте нищо.
Обмяната на веществата може да предизвикате чрез джогинг в парка, тичане в гората. Или просто чрез упражнения в къщи. Достатъчно е да отделяте поне 30 минути на ден.
И надявам се, че няма нужда отново да припомняме. Престанете да си купувате от онези хранителни продукти, които са най-вредни. Опитайте се да промените това. Плодове, зеленчуци, поне два пъти седмично риба, намалете мазните храни. Алкохолът не бива да замества вечерното ви хранене, колкото и да предизвиква апетита ви.
Следвай тези стъпки, за да не се налага да правите диета за отслабване по чисто здравословни причини.

Диета за отслабване
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top