Home / ДИЕТИ / Как да отслабна бързо?

Как да отслабна бързо?

От идната седмица започвам диета. Това всички го знаем! Но ще стане ли? Искаме да ви окуражим- вече има начин за бързо отслабване. Въпросът как да отслабна бързо е намерил своето решение.
И не става дума сам за бързо, а за здравословно отслабване. Започнете хранителния режим през почивните дни. Целта е да се отдадете изцяло на това, което трябва да правите. За 24-часа се очаква да отслабнете с цели 2 кг. И то без йо-йо ефект.
Основното правило е да се движите. Движете се достатъчно. Целта на движението е стопяването на запасите от въглехидрати и да дадете старта, с който организмът ще започне изгарянето на мазнините.
Следващата изключителна важна подробност е, че за тези 24-часови диети не става думи за гладуване. Даже напротив. Защото иначе източникът на енергия ще бъдат мускулите, а не мазнините. А нали трябва да стопите тъкмо тях! По времето на тази диета трябва да приготвяте специални рецепти, като основната храна трябва да са хранителни вещества, богати на белтъчини.
За да не ограничаваме избора ви, различните ястия ще изберете сами. Това, към което може да ви насочим са самите продукти.
Храните, които ще трябва да приемате по време на бързата ви съботно-неделна диета трябва да са: извара, пилешко филе, риба, кълнове за закуса (пшеничени или от други житни видове), говеждо месо, яйца, морски дарове (калмар), сирене и кашкавал, но с ниско съдържание на мазнина.
Тези диети са за препоръчване всеки уикенд. С началото на диетата, започвате и тренировки за всяка част на тялото. Желателно е след 16ч да не приемате никакви храни, богати на въглехидрати, а защо не и през двата дена. Трябва да изпиете и поне 0,5л. вода.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top