Home / АКТУАЛНО / Ужасно! 27-годишна МИС загина в катастрофа (СНИМКИ)
Ужасно! 27-годишна МИС загина в катастрофа (СНИМКИ)

Ужасно! 27-годишна МИС загина в катастрофа (СНИМКИ)

Мис Словакия катастрофира тежко на опасен участък, докато разговаря по мобилния си телефон…

27-годишната “Мис Словакия” Мария Смиешкова загина на място, след като катастрофира на опасен участък при неблагоприятни атмосферни условия. Причина за нелепата катастрофа е не само високата скорост, но и фактът, че е разговаряла по мобилния си телефон с приятелка. В един момент Мария загубила контрол над колата си заради влажния път и се блъснала с голяма сила в камион, движещ се в насрещното движение.

Мария Смиешкова загина на този път

Мария Смиешкова загина на този път

Приятелката на 27-годишната миска е свидетелка на случилото се, макар и индиректно. Тя чула писъците, сблъсъка с камиона и страшния грохот. На мястото на инцидента са пристигнали екипи на Бърза помощ, но за съжаление Мария е била в много тежко състояние. Въпреки усилията на медиците, младата жена загина поради невнимание.

Трагичната вест на смъртта на “Мис Словакия” потресе модните среди в цял свят. Тежкият инцидент показа за

Доростела Драганова и София Димитрова

Доростела Драганова и София Димитрова

пореден път какво се случва, когато се шофира с висока скорост и се говори по мобилния телефон. Всичко това става страшно в комбинация с влажното време и хлъзгавите пътища.

Нека припомним за нелепата смърт и на “Мис Силистра 2007” и приятелката й София Димитрова. Двете красиви момичета загинаха при катастрофа край Владая също при лоши метеорологични условия. Лекият автомобил се завърта и се блъска в автобус. Това доведе до две трагедии и две почернени семейства.

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Ужасно! 27-годишна МИС загина в катастрофа (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top