Home / АКТУАЛНО / Нигерийка се похвали със завиден рекорд
Нигерийка се похвали със завиден рекорд

Нигерийка се похвали със завиден рекорд

Млада жена призна за своя проблем: не може да спре да се въргаля с непознати мъже

Нигерийката Seyi Kolade призна за болестното си състоение, което я тласка в обятията на непознати мъже в продължение на 13 години. Била само на 17 години, когато получила зависимост от с*кса. Така за две години

Тази жена е правила секс с 370 мъже!

Тази жена е правила секс с 370 мъже!

вече имала 40 партньора. Днес бройката е впечатляваща – 370 мъже! Опасното й пристрастяване обаче я тласка към дъното и един живот на унищожение.

1-3До 30-годишна възраст тя вече се чувства пропаднала. Днес, след като е присъствала на многобройни срещи за с*кс зависимоста си, тя следва 12-стъпкова програма за целомъдрие. „Пристрастяване към с*кса обикновено се свързва с мъжете, но има много жени като мен. Изпитвах непреодолимо желание и страх какво ще се случи, ако не правя с*кс. След акта чувствах огромно облекчение. Това е като всяка зависимост – прави те егоист, депресира те и те кара да се самоунищожаваш“, разкри потърпевшата.

„Загубих девствеността си, когато бях на 13, с първото ми гадже. Бях шокирана от факта, че съм бременна. Родих, когато бях на 14. Това беше един много труден момент и помрачи детството ми. Използвах с*кса, за да изгоня самотата. Изневерявах на гаджетата си с непознати мъже, които срещах по баровете. Имах нужда от с*кс. Когато се въздържах за кратко, се чувствах грозна и неудовлетворена. На 17 години се оказах отново бременна и задържах бебето. Казах на приятеля си, че детето е негово, макар да имах известни съмнения. Исках секс по 4-5 на ден. Никога не ми стигаше. Когато не го получавах вкъщи, излизах навън. Изневерих му три пъти за шест месеца и отново се оказах бременна – за трети път! Този път махнах бебето, защото бях отчаяна. Разделих се с бащата на децата си на 19 години. Тогава съвсем се пристрастих към секса. Единственият лек за самотата ми беше с*кс. Имах пет момчета, с които се срещах редовно. Не ме подминаха и венерическите заболявания. Оказах се с хламидия и то два пъти. Между 22 и 30-годишна възраст животът ми е като в мъгла. Спях с 5-6 мъже седмично, които намирах по баровете. На 26 години отново забременях. Не знам как успях да запазя работата си като консултант по мениджмънт. Срещах се дори с колеги. На 2 пъти ме изгониха от квартирата заради неплатен наем, а когато бях на 29 години изпратих децата при родителите си“, разказа още нигерийката.

В крайна сметка младата жена си дава сметка, че има сериозен проблем и търси помощ. Напуска работа и започва да посещава срещи на болни като нея. Сега дори се чувства горда от себе си. От 2009 година е целомъдрена.

Нигерийка се похвали със завиден рекорд
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top