Home / МОДА И СТИЛ / Ново откритие ще замени пластичната хирургия

Ново откритие ще замени пластичната хирургия

grim10Днес набора от методи за справяне с остаряването на кожата е много широк. Пластична хирургия, технологична козметика, контурни пластмаси, ботокс, хиалуронова киселина и т.н. Този диапазон все повече нараства и поддържането на кожата свежа и млада става все по-безопасно и лесно достъпно.

Наскоро немски изследователи са открили това, което вероятно ще се превърне в отлична алтернатива на пластичната хирургия. Тази алтернатива е терапия основаваща се на използването на LED светлини.

Изследванията показват, че LED осветлението има положителен ефект върху еластина – протеин, отговорен за еластичността на кожата. Девет седмици, специалистите използват LED светлини, за да окажат влияние и променят молекулярната структура на еластина. До края на експеримента количеството на бръчките при участниците значително намалява,  докато кожата им става по-стегната и еластична.

Комбинацията от клинични грижи, козметика, балансирана диета, движение и намаляването на вредните навици може да ви повлияе по начин, който ще ви накара да изглеждате пет-десет години по-млада.

За съжаление, стареенето на кожата е пряко свързано с остаряването на цялото тяло. Това е симптома, който най-точно отразява състоянието на тялото ни и нито един от анти-стареене методите, открити до този момент не може да върне времето назад или  да направи кожата да изглежда вечно млада. Ако искате да удължи годините на младостта и да направите така, че дори и на средна възраст кожата да изглежда свежа, трябва да се грижите за нея с любов и последователност.

Ново откритие ще замени пластичната хирургия
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top