Home / НАЧАЛО / ШОК! Вижте коя е новата на Слави Трифонов!
ШОК! Вижте коя е новата на Слави Трифонов!

ШОК! Вижте коя е новата на Слави Трифонов!

Слави Трифонов в тайна афера с Гери Дончева

Слави Трифонов се доказа за пореден път като опитен ценител на женската хубост. Името на водещия, което до скоро се свързваше с танцьорката Мартина, сега се завъртя около надарената красавица от рекламата за сирене Гери Дончева.geri

Според най-горещата клюка в родния хайлайф, Слави Трифонов има гореща връзка с родната красавица, прочула се покрай провокативната реклама в тв ефира. Самата тя не се сдържала и се похвалила пред приятелките си, че с Дългия не са само приятели. За дружките й няма никакво съмнение, че двамата се срещат не само по приятелска линия, писа lifestyle.bg.

Womens.bg ще припомни, че Гери Дончва имаше дълга връзка с гръцки бизнесмен. Двамата в крайна сметка се разделиха по неизвестни причини. Сега Костас се забавлява из софийските нощни клубове с неизвестни хубавици, а Гери удари направо джакпота. Не случайно смятат Слави Трифонов за най-желания ерген, към който се опитват да се докоопат много родни силиконки. 

И все пак, не е изключено водещият на "Шоуто на Слави" да поддържа паралелни връзки с Мартина и Гери Дончева, злословят светските клюкари.

ШОК! Вижте коя е новата на Слави Трифонов!
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top