Home / АКТУАЛНО / Голата студентка избягала от апартамент на ужасите (видео)
Голата студентка избягала от апартамент на ужасите (видео)

Голата студентка избягала от апартамент на ужасите (видео)

Голата жена, която се появи в Студентски град, не е била нито луда, нито пияна

Голата жена, която шокира минувачите в Студентски град, не е била нито пияна, нито луда, каквато бе първоначалната версия. Оказа се, че момичето е било зверски изнасилено от няколко души в апартамент на ужасите в квартал „Витоша”. Инцидентът е станал около 16 часа. Мъжете са държали момичето в жилището

Каква е истината?

Каква е истината?

насила и са се гаврили с него. Когато изнасилената все пак успяла да избяга, тя не могла да вземе никакви дрехи. Хукнала по улиците съвсем гола, за да потърси помощ.

Очевидци разказват, че младата жена е била в силен шок и се е държала неадекватно. Точно затова първоначалната версия бе, че е луда или пияна. На помощ й се притекла Ина Искренова, която се обадила на телефон 112, но жената успяла да избяга.

Униформените не се трогнали особено от случката в Студентски град. Когато все пак я открили, я настанили в Центъра за психично здраве „Проф. Никола Шипковенски“. От медицинското заведение потвърдиха, че момичето се намира при тях, писа “Всеки ден”. Все още няма информация кои са злодеите и дали ще бъдат задържани.

Според потребители в интернет обаче момичето наистина е с психични проблеми.

Вижте видеото ТУК и преценете сами каква е истината.

Голата студентка избягала от апартамент на ужасите (видео)
3.67 (73.33%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top