Home / ДИЕТИ / Ябълков оцет като средство за отслабване

Ябълков оцет като средство за отслабване

Ябълков оцет за отслабване. Нали не си мислите, че става дума само и единствено за приема на ябълков оцет. Целта на тази диета е едно премерено и здравословно хранене, което е комбинирано с фитнес. Ябълковият оцет в случая играе ролята на добавка към самата диета и дори действието му е спорно.
Застъпник на Тази диета е Йоахим Ангерстайн. Допустимите дневни калории за деня по времето на тази диета са 1200 калории. Как трябва да включвате ябълковия оцет към диетата- като приготвяте храните си с него. Храните, които може да се приемат трябва да са бедни на мазнини, плодове, зеленчуци и пълнозърнести. Наред с това преди ядене трябва да приемате, преди всяко хранене, по чаша вода с малко ябълков оцет. Целта му е да намали глада (все пак водата заема празното място в стомаха). Чрез ябълковия оцет се повлиява обмяната на веществата. Така се стига до изхвърляне на шлака и токсини. За оптималното спадане на килограми, диетата с ябълков оцет трябва да е съчетата с активен спорт.
Според специалисти тази диета може да е полезна при хора, които произвеждат по-малко количество стомашна киселина. Така чрез приема на ябълков оцет това производство се стимулира и това от своя страна може да доведе до отслабване, а не самият прием на ябълков оцет. Хубавото на диетата е, че тя насърчава към здравословно хранене и не е нужно да лишавате организма си от ценни минерали и хранителни вещества и може да се прилага продължително време.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top