Home / НАЧАЛО / ЖЕСТОКО! Виж какво се случи с Лияна
ЖЕСТОКО! Виж какво се случи с Лияна

ЖЕСТОКО! Виж какво се случи с Лияна

Лияна изпи до дъно горчивата чаша на несподелената любов, Тервел разби илюзиите и надеждите й

Лияна се изповяда!

Лияна се изповяда!

Лияна намери сили и призна защо е толкова тъжна, какво й липсва и кой вълнува сърцето й в изповедалнята. Певицата изненада зрителите с признанието си, че никога не е изпитвала истинска любов. Явно дори красивите и сексапилни жени като нея срещат трудно любовта – или поне тази, която извира 100% от сърцето.

Фолкзвездата не пропусна да подчертае факта, че между нея и Тервел не може да има нищо, тъй като не знае какъв е неговия семеен статус. Повече от сигурно е обаче, че Лияна е здраво хлътнала по боксьора, но не среща взаимност. Той дори побърза да се оправдае пред цяла България, че има жена и дете и между него и Лияна няма нищо, освен едни масажи… Да, масажите и ние ги видяхме, но видяхме и други неща!

След странното изявление на Тервел ни в клин, ни в ръкав Лияна се разстрои и не успя да запази самообладание. Видимо наранена от думите му тя каза на висок глас: “Да, аз съм проститутката на всички, общата…”

Интересна е обаче и реакцията на зрителите на шоуто във Фейсбук. Потребителите осъждат остро поведението и на двамата. “Тя не знае как да се държи и после се жалва, че била обща. Кой мъж ще я вземе насериозно, като ходи с 10 сантиметра плат по себе си?! Тервел пък забрави, че й бърка под хавлията, а сега се сети, че има жена и дете”, пише възмутена потребителка в мрежата.

Прав ли беше Тервел да коментира отношенията си с Лияна, без да са го питали? Как мислите? Оставете коментар.

ЖЕСТОКО! Виж какво се случи с Лияна
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] доброто му име. Футболистът предупреди известната блондинка, че ако не иска да влезе в съда, по-добре да не […]

  • Scroll To Top