Home / АКТУАЛНО / Чутовен скандал! Валери вкара Венета Райкова в съда (виж доказателството)
Писмото до Венета / Сн.: Фейсбук

Чутовен скандал! Валери вкара Венета Райкова в съда (виж доказателството)

Валери Божинов е бесен на водещата Венета Райкова и заведе дело срещу нея

Валери Божинов е вбесен от поведението на водещата на “Горещо” Венета Райкова заради опитите й да накърни доброто му име. Футболистът предупреди известната блондинка, че ако не иска да влезе в съда, по-добре да не споменава името му в предаването си.

Писмото до Венета / Сн.: Фейсбук
Писмото до Венета / Сн.: Фейсбук

Причина за скандала стана напористата Моника Валериева, която твърди, че е минала през леглото му. Очевидно е, че хубавицата търси само популярност, опитвайки се да извлече ползи от един евентуален скандал.

След като Валери Божинов предупреди Венета Райкова, тя взе, че разпространи в социалната мрежа Фейсбук нотариално завереното писмо. В писмото обаче присъстват всички лични данни на футболиста. Така ЕГН-то му лъсна в нета за ужас на ритнитопковеца. Разбира се, юристката по образование Венета Райкова се усети в един момент или бе посъветвана от приятелите си да скрие личните му данни. За съжаление това се оказа късно – личните данни на Валери Божинов вече гастролират свободно в мрежата.

Русата фурия Венета Райкова си позволява да кани самозванки в студиото си, тъй като конкуренцията й диша във врата. Ужасена от предаването на Николета Лозанова “Поверително”, горещата водеща е готова на всичко, за да си запази аудиторията, писа “Всеки ден”.

About Zlatina Galina

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *