Home / НАЧАЛО / Жената на Тервел Пулев в тежка депресия

Жената на Тервел Пулев в тежка депресия

Официалната половинка на Тервел Пулев е в ужас от поведението му във ВИП Брадър

Волейболистката Диана Ненова е в потрес от участието на Тервел Пулев във ВИП Брадър. Младата жена недоумява как е възможно да се случва всичко това. Според близките й тя е изпаднала в тежка депресия и не желае да излиза навън, за да не чува коментари по адрес на боксьора. Познати и съседи я съжаляват заради

Лияна и Тервел опасно близки!
Лияна и Тервел опасно близки!

освободеното държание на Тервел и цъкат с език, когато я засекат. Цялото това съжаление обаче явно й е дошло в повече, защото хубавицата няма никакво желание да се среща с когото и да било.

Диана стигнала дотам, че дори забранила да се коментира участието на Тервел в шоуто пред нея. Името му рядко се споменава в жилището им, а самата тя отказва да отговаря на въпроси, свързани с него. Спортистката каза единствено, че ще говори с мъжа си, когато излезе от ВИП Брадър, а дотогава ще запази мълчание.

Още преди седмица се заговори, че младата майка ще си стегне багажа. Тервел и Лияна отидоха твърде далеч в закачките си пред цяла България. За певицата няма проблем, но боксьорът е семеен човек, писа “Всеки ден”. Бившият на Лияна пък смята да й вземе родителските права заради поквареното държание в Къщата. Явно и за двамата ще има изненади след отпадането им от шоуто. Да се надяваме все пак, че ще им се размине!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *