Home / НАЧАЛО / ШОК! Райна ИЗБЯГА от Биг Брадър

ШОК! Райна ИЗБЯГА от Биг Брадър

ШОК! Райна ИЗБЯГА от Биг Брадър
5 (100%) 1 vote
Райна се покри часове преди началото на Биг Брадър Ол Старс

Райна прие предложението на Биг Брадър за участие във формата, подписа железен договор и се снима за визитката си в шоуто. Певицата обаче скрои скандален номер на продуцентите, като не се появи за старта на предаването. Къщата в Нови Хан се оказа лишена от присъствието й, въпреки очакванията на зрителите да я видят още в понеделник.Райна

Womens.bg се добра до скандалната клюка, че Големия брат й готви капан. Продуцентите смятали да вкарат Константин в шоуто с мисия да я провокира. Заради него фолкзвездата  се отказала от участието си във формата.

От екипа на шоуто нямат представа защо Райна е изчезнала часове преди живото предаване. Тя е била включена в предварителния сценарий и до последно са я чакали да се появи. Първоначално решили, че закъснява, но в един номер станало ясно, че им е вързала тенекия.

Междувременно водещата на Биг Брадър Ол Старс Алекс Сърчаджиева завърши вчерашното предаване с обещанието, че днес зрителите ще видят Райна. Отсъствието й при всички положения предизвика различни предположения, а каква е истината, ще научим съвсем скоро.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?3.4 (68%) 5 votes Андреа и тайната изгора на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *