Home / МАМА / Зарадвайте малчуганите си с 1ви юни на открито
Зарадвайте малчуганите си с 1ви юни на открито

Зарадвайте малчуганите си с 1ви юни на открито

   Лятото е любимия сезон на повечето деца. Причините за това са много – топло време, ваканции, плаж, море, нови приятели, по-дълги дни, но най-вече – много игри навън. Вместо да се чудите как да изненадате малките си палавници по случай Деня на детето, къде да ги заведете и какво да им подарите, тази година можете заедно да откриете летния сезон като ги зарадвате с 1ви юни на открито.

rightrental igri

Повече пространство за игри и забавления

Празненствата на открито се отличават с няколко ценни предимства. Освен свеж въздух и невероятна атмосфера, те също така осигуряват и значително повече място за танци, развлечения и лудории. Подарете на малчуганите си един незабравим 1ви юни, изпълнен с много смях, игри и приключения. Тази година, вместо да ги „затворите” в някой търговски център или сладкарница, по-добре им организирайте щуро парти в двора или градината си. Този вариант осигурява на малките палавници здравословна среда за забавления (без шум, блъсканици, стрес, застоял въздух), както и достатъчно пространство за всички техни занимания, акробатични номера и лудории.

 

Домашно приготвени вкусотийки

Друга причина да празнувате Деня на детето на открито е възможността да зарадвате почетните си гости с неустоимо вкусни, но същевременно с това здравословни лакомства. Все пак е по-добре да заложите на собствените си сладкарски умения (дори и това да не е най-силната Ви страна), отколкото да гадаете какво е съдържанието на сладкишите, които сте поръчали и да стискате палци то наистина да отговаря на етикета. Ако не сте особено уверени в кулинарните си способности, изберете само 2-3 лесни рецепти, а за останалата част от менюто потърсете съдействие от Ваши роднини или приятели. От игри и лудории се огладнява много бързо, а нищо не може да се сравни с аромата на домашно приготвени вкусотийки.

 

Детско кралство

Едно от най-съкровените желания на повечето малчугани е по-голяма свобода. Това се отнася както за игрите, така и за вземането на решения. Както знаете децата не обичат много-много да им нареждат и нямат търпение да пораснат, за да могат сами да избират как да се обличат, къде да ходят, докога да стоят навън, какво да ядат. Искате да зарадвате мъниците си с нещо специално за 1ви юни? Ами подарете им умерена доза самостоятелност. Позволете им поне този ден да се въргалят на воля в тревата или пясъка без да им вменявате страх от микроби или петна, съобразете се с вкусовите им предпочитания, дори и да става дума за комбинация от шоколад и кисели краставички, разрешете им да се облекат както искат, макар модните им съчетания да са в разрез с Вашия вкус. Нека поне за няколко часа да се почувстват като в приказно детско кралство.

Елегантна защита срещу капризите на времето

Много родители избягват детските празненства на открито, тъй като се боят, че метеорологичните условия ще съсипят храната, украсата и настроението на малчуганите. Макар Денят на детето да се чества в началото на лятото, времето не винаги е на страната на неуморните палавници. Това обаче, не е основателна причина да лишите децата си от игри и забавления сред природата. Вместо в продължение на седмица да изпълнявате ритуали против дъжд, можете бързо и лесно да си решите проблема като заложите на просторна шатра. Този елегантен и достъпен вариант ще осигури на мъниците сигурна защита срещу капризите на времето. Right Rental ще Ви предложи голямо разнообразие от висококачествени шатри под наем, подходящи за всякакви поводи и събития. Можете да избирате между десетки модели, размери и форми, които ще дадат „зелена светлина” на всички Ваши празници на открито.

Зарадвайте малчуганите си с 1ви юни на открито
4 (80%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top