Home / МИСТИКА И ОЩЕ НЕЩО / Цветови тест за енергийния ви потенциал
Цветови тест за енергийния ви потенциал

Цветови тест за енергийния ви потенциал

ЖЪЛТ

Този тест ще ви даде точна представа за това в коя област имате липса на енергия, в резултат на което, често имат проблеми и неуспехи. Според създателите на теста, той е до 95% точен.

7 чакри отговарят на 7 цвята

chakras1

Седемте основни чакри са свързани с конкретни области на съзнанието. Те също имат своя характерна функция и характеристика. Всяка чакра е свързана с един орган и един от седемте цвята на цветовия спектър. Ето кои са тези цветове –

ЧЕРВЕН,    ОРАНЖЕВ,    ЖЪЛТ,    ЗЕЛЕНО    НЕБЕСНО    СИН,

ТЪМНО СИН,    ВИОЛЕТОВ

3d colorful background

Сега затворете очи, отпуснете се и си представете, че сте сгушена уютно, в малко сапунена мехурче. Запълнете го с цветната енергия на първия цвят, който ви хрумне.  Този цвят е вашата водеща енергия.

soap_bubble_home_page

ЖЪЛТ

Young blonde woman against yellow background

Ако вие сте обгърнали в ярката слънчева светлина на Жълтото, трябва да знаете, че това е чакра с още по-широк диапазон от Червената и Оранжевата, като може частично и дори напълно да изпълнява и техните функции.

Жълтата чакра осигурява социалната дейност на човека. Бизнеса и политиката  във всичките си аспекти,  основно зависят от нея.

Жълтата енергия дава възможност на тялото и ума да бъдат гъвкави. Осигурява способността за бърза и лесна адаптация  към промените в заобикалящия ни свят. Тя подкрепя дарбата на бързата мисъл, за взимане на правилни решения в точния момент. Основните емоции на тази енергия са  усмивката, радостта и щастието.

Секса е пламенен, ярък, разнообразен, пълен с експерименти и без никакви задръжки.

Жълтата енергия осигурява необходимите условия за работа на:

– На храносмилателната система (стомах, черен дроб, черва)

– Мускулно-скелетната система (кости, мускули, сухожилия)

Основната причина за блокиране на Жълтата чакра – е провал в работата, липсата на очаквани резултати и невъзможността за постигане на поставените цели, като например:

– Липса на работа или загуби в бизнеса

– Липсата на напредък, по отношение на кариерата

– Неуспех  в политическа дейност

–  Влошаване на отношенията с приятели, колеги, ръководители и подчинени

– Ниските доходи

Човек става жлъчен, агресивен, отмъстителен и коварен в отношенията си. Като физически прояви може да се получат  язви на стомаха, проблеми с черния дроб и жлъчния мехур. Започва активното натрупване на соли и затлъстяване. С натрупването на проблемите се появат страхове и нежелание за работят, бизнес и политика, нежелание за общуване с хора, а покрай това и  диабет, болки в мускулите и ставите, както и много други заболявания.

Не пропускайте, често да намирате време за усамотяване във вашия сапунен мехур, пълен със слънчева светлина, като я оставите да упражнява могъщата си сила върху вас.

За ЗЕЛЕНИЯТ цвят ще ви разкажа утре, по това време, тук!

woman in green2

 

Цветови тест за енергийния ви потенциал
5 (100%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • […] приятели. Спри да харчиш и започни да мислиш! Време е за равносметка, не за трупане на нови […]

  • Scroll To Top