Home / ДИЕТИ / Диета японско чудо

Диета японско чудо

Диетата Японско чудо беше хит преди няколко години. Ако се притеснявате от наднорменото си тегло и още не сте я пробвали, сега е моментът да опитате. Диетата е много ефикасна и е сравнително лесна за спазване. С нея можете да отслабнете до 10 килограма и да запазите постигнатите резултати за 2-3 години. Спазвайте диетата не повече от 2 седмици. През първата седмица можете да се отървете от 5 до 7 килограма, а през втората – с по 500 грама на ден. Забравете за солта, захарта и алкохола.
През първия ден менюто ви трябва да е следното:
за закуска изпийте чаша кафе или чай без захар. За обяд – две твърдо сварени яйца, а за вечеря изяжте купа салата и парче нетлъсто месо.
На втория ден от диетата закусете със сухари и изпийте чаша кафе. За обяд отново сварете две яйца, а за вечеря- парче шунка, салата и чаша кисело мляко.
През третия ден менюто ви се състои от горчиво кафе за закуска, плодове и зеленчуци за обяд и 2 сварени яйца за вечеря.
На четвъртия ден, закуската ви отново е чаша кафе или чай без захар. За обяд отново трябва да хапнете сварени яйца и да изпиете една чаша прясно изцеден сок от моркови. За вечеря хапнете парче шунка, салата и яйца.
На петия ден изпийте чаша горчиво кафе за закуска и за обяд си пригответе печена риба. Пропуснете вечерята.
Менюто за шестия ден от диетата включва отново горчиво кафе за закуска, за обяд – 2 парчета пилешко месо и за вечеря- 2 яйца.
На седмия ден закусвате с чаша кафе или чай без захар, на обяд хапвате парче месо и плод, а за вечеря можете да си приготвите всичко.
През втората седмица повтаряте схемата от първите 7 дена.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top