Home / НАЧАЛО / Изненадващо разкритие за майката на Албена Вулева взриви ВИП Брадър
Изненадващо разкритие за майката на Албена Вулева взриви ВИП Брадър

Изненадващо разкритие за майката на Албена Вулева взриви ВИП Брадър

Людмила Захагаева има връзка с 20-годишен жребец, предпочита агнешко

Людмила Захагаева, чиято звезда изгря във ВИП Брадър, има връзка с 20-годишен младеж, научи Womens.bg. Майката на колоритната Албена Вулева предпочита агнешко, а не мъже на нейната възраст. След развода с бащата на водещата на “Сигнално жълто” рускинята се развихрила. Сменяла партньорите си един след друг и то все младежи с приличен външен вид. Някои от тях били истински красавци. Да се чудиш какво са харесали на застаряващата дама с шокиращ минижуп, цъкат недоброжелатели на Людмила в социалните мрежи.

Людмила Захагаева

Последният приятел на рускинята е с 15 години по-млад от дъщеря й. Като се има предвид, че не е богата, вероятно го е впечатлила с креватните си умения, писа “Всеки ден”. Не случайно блондинката ни събра погледите с вида си, преди да влезе в Къщата. Поличката й шокира зрителите и развесели участниците в шоуто. 

Людмила от своя страна още с влизането си заяви, че ще защитава Тачо. Дъщеря й пък категорично остана в сянката й. Не ни убягна и факта, че Вулева не бързаше да представи Людмила като своя майка. Вероятно има защо…

За още клюки, свързани с ВИП Брадър, харесайте фейсбук-страницата ни!

Изненадващо разкритие за майката на Албена Вулева взриви ВИП Брадър
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top