Home / ОТНОШЕНИЯ / Как да изневеряваме без мъжа да разбере?

Как да изневеряваме без мъжа да разбере?

Когато нещо в отношенията между партньори не върви, изневярата е неизбежна. Често тя е повод за разтрогването на бракове и прекратяването на дългогодишни връзки. Но рядко си даваме сметка защо се е стигнало до изневяра. Може би защото така е по-лесно, отколкото да се съдим за допуснатите грешки преди прелюбодеянието.
Какво да правите ако вече се е случило да залитнете от правия път, но все още държите на връзката си?
Не разпространявайте сред приятелките си за стореното. Знам, че обичате да си споделяте пикантни подробности една на друга, но в такъв деликатен момент най-добре е да запазите авантюрата за себе си.
Ако продължавате да изневерявате на човека до вас, дръжте се естествено.Това е трудната част, тъй като няма начин да не се обади гузната съвест.
А и езикът на тялото казва повече от думите.
Когато отивате на среща с новия си възлюбен, старайте се да запазите самообладание, за да не будите подозрения.
Обмислете добре къде ще ходите, за да си избегнете неочаквани срещи с познати и приятели с големи усти. Мълвата се разнася много бързо. По-бързо, отколкото очаквате. И не мислете, че хората около вас са заблудени. Ако случайно ви забележат, единственото, което можете да направите, е да надявате на дискретността им. Дръжте се така, сякаш сте на приятелска среща. Преди да излезете не се застоявайте пред огледалото. Все пак, версията пред официалния ви приятел е, че отивате на среща с колежка, нали?
Внимателно прикривайте всички следи като цветя, скъпи подаръци, любовни съобщения, писма и т.н. Ако ви „хванат“, измислете възможно най-логичното обясние. Въпреки че едва ли ще ви мине номерът. Макар жените да прикриват по-умело следите си, те по-често падат в собствения си капан заради гузната си съвест. Ако все още обичате своя приятел и държите на връзката си, не се поддавайте на импулси. Изневярата руши доверието между хората. Ако пък нещо липсва в сегашната ви връзка, поговорете с партньора си и изгладете спънките. Ако и това не се случи, просто се разделете. Не е необходимо една изневяра да ви тежи на съвестта!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top