Home / ДИЕТИ / Как да отслабнем бързо?

Как да отслабнем бързо?

Ако ви се налага да отслабнете бързо, това е вашата диета. Ако я спазвате, със сигурност ще постигнете целта си, но нека това да не се превръща във всекидневен режим.
С тази диета можете да отслабнете до 10 килограма за месец.
Имайте предвид, че според диетолозите трябва да се отслабва с по 4 килограма на месец.
По време на диетата трябва да се ограничите напълно от алкохол, газирани напитки и натурални сокове. Сутрин трябва да пиете само кафе и да не приемате нищо освен кафе и минерална вода до 12 часа на обяд. Добавяйте няколко капки лимонов сок във водата си. Лимонът помага за по-бързото разтваряне на мазнините.
За обяд можете да хапвате салата по избор, пилешко, телешко или пуешко месо (варено или на скара) и риба. Салатите се приготвят без олио и с малко сол. Можете да добавяте няколко капки зехтин и лимонов сок.
Вечерята ви трябва да се състои от салата и риба. Можете да разнообразявате с яйца или зеленчуци на пара.
Ако не можете да издържате до вечерята, приготвяйте си чаша кисело мляко с овесени ядки или изяждайте няколко ядки или плод по избор. Можете да залъжете глада си и с чаша чай или минерална вода.

По време на диетата за бързо отслабване е задължително да се правят тренировки за засилване на метаболизма. Тичайте, правете упражнения вкъщи или във фитнеса, но не подценявайте физическата активност. Ако спазвате само хранителния режим, няма да отслабнете толкова много.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top