Home / АКТУАЛНО / Какво разкрива за вас рождената дата (II част)
Какво разкрива за вас рождената дата (II част)

Какво разкрива за вас рождената дата (II част)

Вижте в кои професии сте най-добри според рождената си дата

Womens.bg вече ви запозна с най-подходящите професии за родените от 1-ви до 10-ти. Вижте към коя професия да се насочите, ако сте родени в периода от 11 до 20.

Родените на 11 -ия ден на месеца са чувствителни към нуждите на другите. Тази черта ги прави отлични за: медийни личности, учители, съветници, поети, изобретатели, психолози, министри, дизайнери, окултисти, ясновидци, спиритисти.file12123

Родените на 12- то число на месеца са отлични изпълнители и са подходящи за: мениджъри на проекти, търговци, посредници, дипломати, консултанти.

Родените на 13 -ия ден на месеца имат лидерски качества и харизма, което ги прави чудесни за: занаятчии, изкуства и занаяти, строители, механици, архитекти, дизайн, политика, сценарист.

Родените на 14 -ия ден на месеца са много праволинейни и новатори. Те ще бъдат блестящи като: изпълнители, секретари, мениджъри, организатори, туристически агенти, лични асистенти, художници, дизайнери.

Родените на 15 -ия ден на месеца са дипломатични и любвеобилни. Те са подходящи за професии като: дипломат, учител, лечител, банкер, преводач, социален работник, работник в областта на услугите.

Родените на 16 -ти на месеца са внимателни и грижовни. Биха били блестящи като: писатели, лечители, възпитатели, актьори, комици, в туристическата индустрия, корабоплаване, риболов, в хранително-вкусовата промишленост.нумерология

Родените на 17 -ия ден на месеца са предприемчиви и интелигентни. Техните умения ще получат развитие като: учители, преподаватели, професори, съветници, психиатри, актьори, политици, собственици на предприятия.

Родените на 18 -ия ден на месеца са отлични студенти с бърз ум. Подходящите професии за тях са: учители, преподаватели, планиране и управление на проекти, строителство, проектиране, ветеринарен лекар, грижовни професии като лекари и медицински сестри, доброволци. Те често са привлечени към хуманитарната дейност, понякога в глобален мащаб.

Родените на 19 -ия ден на месеца са упорити и независими. Те превъзхождат останалите като: лидери, информационни технологични експерти, духовни съветници, собственици на бизнес, ръководители, организатори и проектанти. Родените на 19 -ти са чувствителни (до точката на свръхчувствителност), но могат да постигнат успех в необичайна област.

Родените на 20 -ия ден на месеца са силни и независими личности. Това ги прави отлични за: медицински сестри, лечители, социални работници, връзки с обществеността, художници, чистачи, интериорни декоратори.

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Какво разкрива за вас рождената дата (II част)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] последици за здравето. Въпреки че не липсват и преимущества като по-ниски нива на стрес, повече сън и по-малко […]

  • Scroll To Top