Home / ОТНОШЕНИЯ / Пет романтични идеи за мъже

Пет романтични идеи за мъже

Въпреки, че рядко си признават, мъжете също обичат да бъдат изненадвани и са почитатели на романтиката. Ето няколко романтични идеи, с които можете да зарадвате всеки мъж.

  1. Поканете го на вечеря вкъщи. Неслучайно се казва, че любовта на мъжа минава през стомаха. За да го впечатлите, пригответе най-любимата му храна. Дори и най-вкусното ястие трябва да бъде допълнено с десерт. Помислете какво би му харесало и се развихрете в кухнята. Перфектната вечеря можете да направите с лека музика за фон и приглушена светлина.
  2. Зарадвайте го с билети за кино, театър или мач. Ако вашият мъж не се впечатлява лесно от домашно приготвената топла вечеря на свещи, то билетът за мач на любимия му отбор със сигурност ще го развълнува. Ако имате възможност купете два билета и го придружете (колкото и да не ви е интересен футбола) или му подарете билети за него и най-добрия му приятел. Вашият мъж няма как да остане равнодушен пред такъв жест от ваша страна.
  3. Организирайте парти в негова чест без повод. Поканете най-добрите му приятели и се погрижете за доброто настроение на купона. Дори и да не му се стори много романтично, той ще оцени старанието и загрижеността ви.
  4. Поканете приятеля си на дълга разходка, пикник или малко пътешествие. Така ще имате възможност да се отдалечите от ежедневието и проблемите и ще прекарате повече време един с друг. Почивката несъмнено ще се отрази благотворно и на двама ви.
  5. Подарете му ръчен часовник и добавете бележка към него „ Винаги имам време за теб“. По принцип, много хора вярват, че да подариш часовник на любим човек подсказва раздяла, защото отброява времето. Но нито един мъж не би отказал да получи изискан подарък. Ако все пак вярвате в суеверия, можете да оставите любовно съобщение на гласовата поща на мъжа си, да му изпратите SMS или просто да му се обадите и да му кажете, че го обичате.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top